Reguleringsplan Tverrli

av | okt 20, 2022 |

Vill Plan Tverrli reguleringsplan Eidfjord kommune

Igangsatt

Varslet oppstart 10. februar 2020

Lokalisering

Tverrli

Kommune

Eidfjord

Saksnr. i kommunen

2019/499

Oppdragsgiver

Per Holmefjord

Oppdragstype

Reguleringsplan

Vill Plans rolle

Vill Plan er plankonsulent og står som ansvarlig for planprosess og utarbeidelse av plandokumentene. Herunder styre og koordinere premissgivende fag.

 

Prosjektet går ut på å utarbeide en reguleringsplan for et område ved Tverrlia i Eidfjord kommune. Planarbeidet går ut på å legge til rette for fritidsboliger med grønn profil, i forlengelsen av eksisterende hytteområde i Austre Maursetlia. Feltet skal utvikles med fritidsboliger slik at det både blir hytter, dobbelhytter og leiligheter. Det planlegges for 3 hovedområder; ett nederst, ett i midten og ett øverst. Området har tilkomst i allerede regulert avkjøring fra riksveg 7 (Hardangervidda). Et sentralt prinsipp er god terrengtilpasning og helhetlig formspråk og design. Det planlegges ellers for å sikre og utvikle eksisterende turveger og skitrasèer i planområdet og oppnå gode koblinger til trasèer utenfor planområdet.

 

Del gjerne denne artikkelen

Se andre aktuelle saker

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

I dag 21. november 2022 er det en merkedag for Bergen. Den nye Bybanelinjen til Fyllingsdalen står endelig klar. Byens innbyggere og tilreisende får en helt ny reisemulighet mellom sentrum, Haukeland, og Fyllingsdalen![dipl_masonry_gallery image_ids="7080,7079,7077"...

les mer
Citykonferanse i Bergen

Citykonferanse i Bergen

I dag er vi der det skjer i Bergen! Citykonferansen 2022 på Grand Hotel Terminus, med flinke arrangører og foredragsholdere ! Spennende å møte nye og gamle kjente!

les mer
Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vi er så glade for å ha fått Line med på laget vårt. Hun er en styrke både faglig og personlig sett. Line er landskapsarkitekt og kommer nå fra stillingen som eiendomssjef i Alver kommune. Hun har tidligere jobbet i Sweco, både i Oslo og Bergen. Line har med seg...

les mer