Rosmari Lynghaug har avsluttet sin praksisperiode i Vill Plan

av | jun 25, 2020 |

Vill Plan bilde av Rosmari Lynghaug

I forbindelse med sin bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høgskolen i Kristiania har Rosmari nå gjennomført en praksisperiode på 9 uker i Vill Plan AS.

Rosmari startet hos oss i ukene Koronaen slo innover landet og vi etter hvert ble Koronafaste på hjemmekontor hele gjengen. Men med sin svært så løsningsorienterte innstilling til nye utfordringer tok hun hele situasjonen på strak arm. Hun ble raskt endel av vår «Teams-hverdag» og tilpasset like greit sin oppgave til å skrive om Vill Plan og hvordan vi tilpasset oss en ny og uventet situasjon. Imponerende!! Videre så hun nærmere på aktuelle markedsstrategier for et lite firma i etablererfasen. Denne uken la hun fram sine funn for oss og kjørte avslutningsvis en arbeidsøkt med oss med samme tema.

Vi takker Rosmari for innsatsen og ønsker masse lykke til videre i studiene.

Samtidig vil vi benytte anledningen til å anbefale andre firma til å ta åpent imot studenter som trenger praksisplass. Det er svært nyttig for begge parter!

Flere aktuelle saker

Vill Plan vant sammen med Rambøll!

Vill Plan vant sammen med Rambøll!

Rambøll og Vill Plan skal planlegge strekningen fra Bokn til Hope i Rogaland, som del av en fergefri E39 mellom Bergen og Stavanger.  Strekningen på 57 km går gjennom de tre kommunene Bokn, Tysvær og Sveio. Prosjektet har som mål å redusere klimagassutslipp, noe som...

les mer
Vill Plan = økt effektivitet og kvalitet

Vill Plan = økt effektivitet og kvalitet

Vill Plan har sammen med Egde Plan søkt og fått innvilget utviklingsmidler fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Midlene skal være med på å øke effektiviteten og kvaliteten på samfunns- og arealplanleggingen etter pbl.Arbeidet vi er godt i gang med, er en...

les mer