Rosmari Lynghaug har avsluttet sin praksisperiode i Vill Plan

av | jun 25, 2020 |

Vill Plan bilde av Rosmari Lynghaug

I forbindelse med sin bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høgskolen i Kristiania har Rosmari nå gjennomført en praksisperiode på 9 uker i Vill Plan AS.

Rosmari startet hos oss i ukene Koronaen slo innover landet og vi etter hvert ble Koronafaste på hjemmekontor hele gjengen. Men med sin svært så løsningsorienterte innstilling til nye utfordringer tok hun hele situasjonen på strak arm. Hun ble raskt endel av vår «Teams-hverdag» og tilpasset like greit sin oppgave til å skrive om Vill Plan og hvordan vi tilpasset oss en ny og uventet situasjon. Imponerende!! Videre så hun nærmere på aktuelle markedsstrategier for et lite firma i etablererfasen. Denne uken la hun fram sine funn for oss og kjørte avslutningsvis en arbeidsøkt med oss med samme tema.

Vi takker Rosmari for innsatsen og ønsker masse lykke til videre i studiene.

Samtidig vil vi benytte anledningen til å anbefale andre firma til å ta åpent imot studenter som trenger praksisplass. Det er svært nyttig for begge parter!

Del gjerne denne artikkelen

Se andre aktuelle saker

Vill Plan får ny daglig leder

Vill Plan får ny daglig leder

oktober tiltrer Line Merete Valle som ny daglig leder i Vill Plan AS, mens Mats Mastervik går over i en senior rådgiverstilling for å kunne vie mer tid til planfaglig rådgivning og til utvikling av planverktøyet Planitid. Mats vil samtidig gå inn som styreleder i Vill...

les mer