Rosmari Lynghaug har avsluttet sin praksisperiode i Vill Plan

av | jun 25, 2020 |

Vill Plan bilde av Rosmari Lynghaug

I forbindelse med sin bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høgskolen i Kristiania har Rosmari nå gjennomført en praksisperiode på 9 uker i Vill Plan AS.

Rosmari startet hos oss i ukene Koronaen slo innover landet og vi etter hvert ble Koronafaste på hjemmekontor hele gjengen. Men med sin svært så løsningsorienterte innstilling til nye utfordringer tok hun hele situasjonen på strak arm. Hun ble raskt endel av vår «Teams-hverdag» og tilpasset like greit sin oppgave til å skrive om Vill Plan og hvordan vi tilpasset oss en ny og uventet situasjon. Imponerende!! Videre så hun nærmere på aktuelle markedsstrategier for et lite firma i etablererfasen. Denne uken la hun fram sine funn for oss og kjørte avslutningsvis en arbeidsøkt med oss med samme tema.

Vi takker Rosmari for innsatsen og ønsker masse lykke til videre i studiene.

Samtidig vil vi benytte anledningen til å anbefale andre firma til å ta åpent imot studenter som trenger praksisplass. Det er svært nyttig for begge parter!

Del gjerne denne artikkelen

Se andre aktuelle saker

E39 Bokn-Hope er nå utvidet fram til Bømlafjorden!

E39 Bokn-Hope er nå utvidet fram til Bømlafjorden!

For å sikre mulighetene for en god påkobling til den eksisterende Bømlafjordtunnelen, er E39 -prosjektet utvidet fra Hope og videre nordover mot Bømlafjorden. Prosjektet er derfor omdøpt til Bokn-Bømlafjorden. Kulturarvrådgiver fra Vill Plan var på befaring denne uken...

les mer
Vill Plan og Bybanens linje 2!!

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

I dag 21. november 2022 er det en merkedag for Bergen. Den nye Bybanelinjen til Fyllingsdalen står endelig klar. Byens innbyggere og tilreisende får en helt ny reisemulighet mellom sentrum, Haukeland, og Fyllingsdalen![dipl_masonry_gallery image_ids="7080,7079,7077"...

les mer