Stilling ledig som arealplanlegger

av | nov 16, 2020 | ,

ER DU EN AV VÅRE NESTE AREALPLANLEGGERE?

Vill Plan AS holder til Bergen og består av et knippe erfarne planleggere med spisskompetanse innen arealplanlegging, prosjektstyring og kulturminnerådgivning. Vi ser at det er stort behov for vår kompetanse og erfaring i Bergensregionen, der vårt hovedmarked ligger, men vi jobber også i andre deler av landet.

Vi er nå klare for å styrke og utvikle vårt fagmiljø og søker etter medarbeidere med erfaring fra arealplanlegging og planprosesser.

Faglige kvalifikasjoner som ønskes er:

  • Erfaring med ledelse og utarbeidelse av reguleringsplanprosesser
  • Alternativt erfaring med ledelse og utarbeidelse av kommunedelplan/kommuneplaner
  • Erfaring/god forståelse for det kommunale plansystemet
  • Erfaring fra analyse og utredningsarbeid

Har du mindre erfaring med planprosesser, men har lyst til å bli en arealplanlegger er vi også interessert i å høre fra deg. Da er vi interessert i kandidater med en fag-/spisskompetanse som uansett vil være nyttig underveis i planprosessen. Dette kan eksempelvis være kompetanse innenfor arkitektur, landskapsarkitektur, veiplanlegging, prosjektstyring etc.

Andre kvalifikasjoner som vi ser etter, er:

  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Gode analytiske evner og høy arbeidskapasitet
  • Erfaring med å bygge kunderelasjoner
  • Faglig og personlig trygghet i jobben som skal gjøres

Synes du dette høres interessant ut, tar vi gjerne en uforpliktede prat. Send oss en søknad og CV der du kort forteller hvordan nettopp du kan bidra til å styrke vårt team.

Vill Plan tilbyr konkurransedyktige arbeidsvilkår med lønn etter avtale. Vi tilbyr også månedskort på buss/bybane i sone 1 i Bergen, samt abonnement på bysykkel-ordningen.

Søknad med CV sendes innen 13. desember 2020 til mats@villplan.no. Har du spørsmål tar du kontakt med daglig leder Mats A. Mastervik, tlf. 92266968. Se også vår nettside villplan.no.

Vi gleder oss til å få flere med på laget!

Flere aktuelle saker

Planendring vedtatt på Råstølen

Planendring vedtatt på Råstølen

Vill Plan har bistått beboerne i Vindharpeveien i Bergen kommune med endring av gjeldene reguleringsplan. Hovedgrepet i endringsforslaget er å legge til rette for å bygge på eksisterende rekkehusenheter i Vindharpevegen. Reguleringsendringen har vært behandlet som...

les mer
Tenk om…

Tenk om…

Tenk om…. med HUS arkitekter har Vill Plan sett på et nedstengt skoleanlegg på en høyde over Nyhavna i Trondheim. Skoleanlegget, som stod ferdig tidlig på 1960-tallet, framstår som et helhetlig anlegg med et tydelig modernistisk formspråk. På oppdrag fra eier,...

les mer
Medvirkningsuke på Bleikvassli skole

Medvirkningsuke på Bleikvassli skole

Medvirkning er et helt sentralt element i samfunns- og arealutviklingen rundt oss. I forbindelse med mulighetsstudien for Bleikvassli, som skal være bygdas innspill til den kommende revisjon av kommuneplanens arealdel, har Bleikvassli bygdelag nå også engasjert skolen...

les mer