Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

av | okt 26, 2022 |

Vi er så glade for å ha fått Line med på laget vårt. Hun er en styrke både faglig og personlig sett.

Line er landskapsarkitekt og kommer nå fra stillingen som eiendomssjef i Alver kommune. Hun har tidligere jobbet i Sweco, både i Oslo og Bergen.

Line har med seg erfaringer i hele spekteret fra detaljprosjektering til større planarbeider, eiendomsutvikling og gjennomføring av byggeprosjekter.

Mats Mastervik har hatt ønske om å gå over i en senior rådgiverstilling for å kunne vie mer tid til planfaglig rådgivning og til planverktøyet Planitid. 

Del gjerne denne artikkelen

Se andre aktuelle saker

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

I dag 21. november 2022 er det en merkedag for Bergen. Den nye Bybanelinjen til Fyllingsdalen står endelig klar. Byens innbyggere og tilreisende får en helt ny reisemulighet mellom sentrum, Haukeland, og Fyllingsdalen![dipl_masonry_gallery image_ids="7080,7079,7077"...

les mer
Citykonferanse i Bergen

Citykonferanse i Bergen

I dag er vi der det skjer i Bergen! Citykonferansen 2022 på Grand Hotel Terminus, med flinke arrangører og foredragsholdere ! Spennende å møte nye og gamle kjente!

les mer
Reguleringsplan Tverrli

Reguleringsplan Tverrli

Igangsatt Varslet oppstart 10. februar 2020 Lokalisering Tverrli Kommune Eidfjord Saksnr. i kommunen 2019/499 Oppdragsgiver Per Holmefjord Oppdragstype Reguleringsplan Vill Plans rolle Vill Plan er plankonsulent og står som ansvarlig for planprosess og utarbeidelse av...

les mer