Vill Plan får ny daglig leder

av | aug 11, 2022 |

Vill Plan daglig leder Line profilbilde Merete Valle
  1. oktober tiltrer Line Merete Valle som ny daglig leder i Vill Plan AS, mens Mats Mastervik går over i en senior rådgiverstilling for å kunne vie mer tid til planfaglig rådgivning og til utvikling av planverktøyet Planitid. Mats vil samtidig gå inn som styreleder i Vill Plan AS.

Vill Plan Mats Mastervik

Mats Mastervik

 

Line Merete Valle kommer fra stillingen som leder for tjenesteområdet eiendomsforvaltning og investeringsprosjekt i Alver kommune og har tidligere jobbet som landskapsarkitekt i privat sektor. 

Vill Plan er hele tiden ute etter å styrke vårt tverrfaglige miljø og med Line får vi ny og kompletterende kompetanse med på laget vårt. I tillegg bringer hun med seg en erfaring og interesse for ledelse og organisasjonsbygging som blir viktige ressurser i den videre utviklingen av Vill Plan.

Del gjerne denne artikkelen

Se andre aktuelle saker

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

I dag 21. november 2022 er det en merkedag for Bergen. Den nye Bybanelinjen til Fyllingsdalen står endelig klar. Byens innbyggere og tilreisende får en helt ny reisemulighet mellom sentrum, Haukeland, og Fyllingsdalen![dipl_masonry_gallery image_ids="7080,7079,7077"...

les mer
Citykonferanse i Bergen

Citykonferanse i Bergen

I dag er vi der det skjer i Bergen! Citykonferansen 2022 på Grand Hotel Terminus, med flinke arrangører og foredragsholdere ! Spennende å møte nye og gamle kjente!

les mer
Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vi er så glade for å ha fått Line med på laget vårt. Hun er en styrke både faglig og personlig sett. Line er landskapsarkitekt og kommer nå fra stillingen som eiendomssjef i Alver kommune. Hun har tidligere jobbet i Sweco, både i Oslo og Bergen. Line har med seg...

les mer