Vill Plan og Bybanens linje 2!!

av | nov 21, 2022 |

Vill Plan og Bybanen linje 2 ruleltrapper

I dag 21. november 2022 er det en merkedag for Bergen. Den nye Bybanelinjen til Fyllingsdalen står endelig klar. Byens innbyggere og tilreisende får en helt ny reisemulighet mellom sentrum, Haukeland, og Fyllingsdalen!

Før helga var to av våre ansatte invitert til ulike åpnings-arrangement. Mona Mortensen og Mats Mastervik i Vill Plan var hver på sin måte sentrale brikker i reguleringsplanarbeidet som pågikk fra 2015-2017. Mona som ansvarlig for konsekvensutredningen og Mats som teknisk leder og ansvarlig for reguleringsplanprosessen, da som ansatte i Sweco. Prosjektet var svært intenst og arbeidskrevende, men ga de nyttige erfaringer og kunnskaper som de har tatt med seg inn i Vill Plan. Etter å ha vært med på jomfruturen og tatt hele den nye traseen i øyesyn var Mats stolt over resultatet og hvor fint det hadde blitt. – For en linje!! Stoppet ved Haukeland er kanskje rosinen i pølsa. 30 m under bakken, men likevel lyst , åpent og trivelig. Imponerende resultat!!

Gratulerer til byen! Og spesielt gratulerer til alle som har bidratt i regulerings-, prosjekterings- og byggefasen!

Del gjerne denne artikkelen

Se andre aktuelle saker

Citykonferanse i Bergen

Citykonferanse i Bergen

I dag er vi der det skjer i Bergen! Citykonferansen 2022 på Grand Hotel Terminus, med flinke arrangører og foredragsholdere ! Spennende å møte nye og gamle kjente!

les mer
Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vi er så glade for å ha fått Line med på laget vårt. Hun er en styrke både faglig og personlig sett. Line er landskapsarkitekt og kommer nå fra stillingen som eiendomssjef i Alver kommune. Hun har tidligere jobbet i Sweco, både i Oslo og Bergen. Line har med seg...

les mer
Reguleringsplan Tverrli

Reguleringsplan Tverrli

Igangsatt Varslet oppstart 10. februar 2020 Lokalisering Tverrli Kommune Eidfjord Saksnr. i kommunen 2019/499 Oppdragsgiver Per Holmefjord Oppdragstype Reguleringsplan Vill Plans rolle Vill Plan er plankonsulent og står som ansvarlig for planprosess og utarbeidelse av...

les mer