Vill Plan representert på Innolab-Workshop i regi av Bergen Næringsråd og Plan og Bygningsetaten

av | mar 16, 2022 |

Vill Plan var nylig representert på Innolab – workshop mellom Bergen kommune, utbyggerne og rådgiverne innenfor plan- og byggebransjen. Bakgrunnen for workshopen var «å få en felles forståelse i Bergen kommune og blant medlemmene i Bergen Næringsråd om at plan- og byggesaksprosessene må bli bedre».

Vill Plan mener dette uten tvil er et viktig fora å få på plass, og som må følges opp jevnlig framover. Vi mener også at alle parter i disse prosessene har potensiale til forbedring. Det viktigste denne gang var uansett å møtes og å legge grunnen for et tettere og bedre samarbeid framover!
Og starten var fin!

https://lnkd.in/dBVyqFxU

 

Del gjerne denne artikkelen

Se andre aktuelle saker

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

Vill Plan og Bybanens linje 2!!

I dag 21. november 2022 er det en merkedag for Bergen. Den nye Bybanelinjen til Fyllingsdalen står endelig klar. Byens innbyggere og tilreisende får en helt ny reisemulighet mellom sentrum, Haukeland, og Fyllingsdalen![dipl_masonry_gallery image_ids="7080,7079,7077"...

les mer
Citykonferanse i Bergen

Citykonferanse i Bergen

I dag er vi der det skjer i Bergen! Citykonferansen 2022 på Grand Hotel Terminus, med flinke arrangører og foredragsholdere ! Spennende å møte nye og gamle kjente!

les mer
Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vår nye daglige leder er nå i full gang på kontoret !

Vi er så glade for å ha fått Line med på laget vårt. Hun er en styrke både faglig og personlig sett. Line er landskapsarkitekt og kommer nå fra stillingen som eiendomssjef i Alver kommune. Hun har tidligere jobbet i Sweco, både i Oslo og Bergen. Line har med seg...

les mer